Electroacupunctura

Este o abordare inovatoare, cu ajutorul unui dispozitiv electronic numit ELECTROACUPUNCTOR cu 36 de picioruse aurite, utilizat cu mult succes de catre cosmonautii sovietici, pentru alinarea simpla, imediata, fara complicatii, a durerilor si tensiunii.

Dupa multi ani de folosire in cadrul programului spatial sovietic, dispozitivul a fost perfectionat si adaptat, in scopul utilizarii lui si de catre civili.

Acest dispozitiv, foloseste o metoda complet nedureroasa, inlocuind acul din acupunctura traditionala cu stimularea prin, impulsuri electronice. Stimularea este transmisa prin intermediul a 36 de ace conductoare, placate cu aur.

Aparatul identifica punctul exact, prin detectarea punctelor de rezistenta joasa care reprezinta un mecanism critic pentru ameliorarea durerii organice si naturale. Acele prin care, se transmit impulsurile, trimit dupa aceea, un semnal electronic catre punctul identificat de pe corp.

Aceasta aplicare prin auto-ameliorare, este complet naturala si fara nici un efect secundar. Electroacupunctorul, de asemenea, poate fi aplicat oricui, oriunde si la orice ora.

Aplicarea electroacupunctorului poate fi facuta in diverse si variate dureri:
- migrene, dureri de cap provocate de tensiune, intinderi musculare, insomnie, stress, reumatism, artrita, dureri legate de degenerescenta articulara, ajuta la revitalizare prin deblocarea punctului focar energetic, tonifiaza corpul, sporindu-i astfel nivelul de energie.

Ameliorarea simptomatica a anumitor dureri si suferinte,poate fi dobandita imediat, iar alte tipuri de dureri, raspund doar la efectul cumulativ al catorva sedinte de aplicare a electroacupunctorului.

Contraindicatii:
-Tulburari cardiace, probleme coronariene, sarcina, tromboza.

FaLang translation system by Faboba
Site-uri partenere: spirit center